در اینبخش بـه معرفی بهترین و خوشمزه ترین فینگر فودهای دنیا میپردازیم. فینگر فودها غذا هاي خوش طعم و مزه و البته پرطرفداری هستند کـه اینروزها در ایران هم طرفداران پر و پا قرصی دارند، فینگر فود یعنی: غذاهایی کـه برای خوردن شان بـه قاشق و چنگال نیازی نیست و با دست خورده می شوند.
بروسکتا
بروسکتا یکی از قدیمی ترین و محبوبترین پیشغذا هاي ایتالیایی با ترکیباتی تازه و روش تهیهٔ راحت اسـت. برای تهیهٔ بروسکتا برشهاي نان رابه روغن زیتون و نمک آغشته کرده و آنرا تست می کنیم.سپس گوجه فرنگی و ریحان روی آن قرار میدهیم. البته میتوان از مواد مختلف دیگری مانند ژامبون ایتالیایی، تن ماهی یا صدف هم استفاده کرد.
بوفالو وینگز
بال مرغ تند و خوشمزه، نخستینبار در رستورانی در بوفالوی نیویورک سرو شد و درحالِحاضر جز محبوبترین فینگرفودها در آمریکاست.تاجاییکـه طبق تخمین شورای ملی مرغ ایالات امریکا درسال 2014 تنها ظرف چند ساعت، بیش از 1 میلیارد و 250 میلیون بال فروخته شد.
امپاندا
امپاندا در اصل پیشغذای اسپانیایی اسـت کـه در آمریکای لاتین و اروپا طرفداران بسیاری دارد. امپاندا یا نان مغزدار نوعی خمیر خاص اسـت کـه با گوشت و برخی مواد دیگر پر میشود ودر نقاط مختلف جهان همراه با شام سرو میشود.
فلافل
تاریخچهٔ فلافل بـه زمان فرعون و مصر باستان برمیگردد. فلافل از نخود خردشده کـه بصورت توپی کوچک درآمده، تهیه میشود ودر سراسر خاورمیانه محبوبیت فراوان دارد.
پاتاتاس براواس
درست مانند بوفالو وینگز در ایالات امریکا، رستورانهاي اسپانیایی بـهخاطر این سیبزمینی ترد سرخشده مشهوراند. این پیشغذا کـه با پاپریکا، نمک و سیر و سس گوجهفرنگی طعمدار می شود، یکی از لذیذترین و محبوبترین پیشغذاهاست.
ساندویچ سالمون دودی
غذای دانمارکی بسیار خوشمزهاي کـه از پنیر خامهاي، کرفس، خیار و برشهاي نازک سالمون دودی تهیه و همراه با نان چاودار سرو میشود.
سمبوسه
سمبوسه غذایی بسیار قدیمی، خوشطعم و پرطرفدار، برای علاقهمندان بـه غذا هاي هندی اسـت. برای تهیهٔ آن خمیری مثلثی شکل رابا سیبزمینی، پیاز، نخودفرنگی، عدس و گوشت بره پر کرده و آنرا سرخ میکنند.
کوکتل میگو
در طول دههٔ ۶۰ تا ۹۰ میلادی کوکتل میگو یکی از پرطرفدارترین فینگرفودها در انگلستان بود. البته ریشهٔ آن بـه کشور ایالات امریکا، شهر بوستون و سان فرانسیسکو برمیگردد. کوکتل میگو اغلب همراه با سس کچاپ تند سرو می شود.
دلمه
دلمه غذای سنتی یونانی اسـت کـه از برگ موی پرشده با برنج، سیر، پیاز و سبزیجاتی مانند جعفری تهیه میشود و البته در ایران هم طرافداران زیادی دارد.
ولوان
ولوان غذایی قدیمی و محبوب در فرانسه اسـت کـه از خمیری دایرهايشکل، پر شده با گوشت یا ماهی طعمدار تهیه میشود.
بیچک
غذایی محبوب در افغانستان، مراکش و کشور هـای خاورمیانه اسـت. برای تهیهٔ آن خمیری مثلثیشکل رابا گوشت یا پنیر و حتی در برخی موارد با چیزهای غیرعادی مثل کدو تنبل پر میکنند.
نان یوکا
نان یوکا، یک نان پنیری گرد، تهیهشده از آرد یوکا، غذای محبوب مردم اکوادور اسـت کـه در دیگر کشور هـای آمریکای لاتین با اسامی دیگری شناخته میشود.
کانچا
میانوعدهاي کـه در آمریکای شمالی تحت عنوان آجیل ذرت میشناسند، یکی از محبوبترینها در کشور پرو اسـت. کانچا در پرو با نوعی ذرت با نام مایز چاپل تهیه میشود. بـه این شکل کـه دانههاي خشکشدهٔ ذرت را درون روغن سرخ می کنند تا ترد شده و پف کند.
کوشینا
کوشینا میانوعدهاي محبوب در برزیل اسـت. غذایی بـهشکل ران مرغ کـه افسانهاي مشهور دارد. در برزیل معتقدند زمانی در دربار، آشپزی بـهجای پختن ران مرغ کـه غذای موردعلاقهٔ شاهزاده بود، خمیری رابا مرغ پر کرده و بـهشکل ران مرغ درآورده و بـهعنوان غذایی مخصوص برای شاهزاده سرو کرده اسـت.
ذرت
ذرت کبابشده یک پیشغذای مکزیکی لذیذ اسـت. برای تهیهٔ آن، ذرت رابا سسی از سیر، پودر چیلی، سیبزمینی بـهاضافهٔ پنیر مخصوص کباب میکنند.
رومئو و ژولیت
دسر مورد علاقه ي برزیلی ها کـه بـه روشهاي مختلفی تهیه می شود. این دسر کـه بر اساس تراژدی مشهور شکسپیر نامگذاری شده اسـت با برشهاي نازک پنیر سفید و گوادا درست میشود.
باو
پیشغذایی چینی اسـت کـه با خمیری نرم و گوشت بخارپزشده، بـههمراه یک سس طعمدار شیرین سرو میشود.>
منبع : ایران ناز