به گزارش ایران ناز گرم کردن غذا موضوعی است که کوچکترین غفلت در آن باعث بد شدن طعم غذا و خراب شدن غذا می شود.
دقت کرده اید بعضی اوقات که ما باقیمانده غذای روز قبل را گرم می کنیم طعمش بهتر از روزی است که غذا پخته شده. می دانید چرا؟
اما چرا درست گرم کردن غذا مهم است؟
سایت تغذیه و سلامتی ایران ناز: اگر به اشتباه غذا را گرم کنیم باعث به وجود آمدن معده درد و مسمومیت غذایی می شود.
گرم کردن غذا در دمای مناسب نه تنها میکروب ها را می کشد بلکه حتی مواد مغذی غذا را حفظ می کند.
1. گرم کردن زیاد غذا یک نکته کلیدی است
گرم کردن دوباره غذا فقط داغ کردن آن به مدت 30 ثانیه یا بیشتر نیست بلکه فرایندی است که غذا باید به داغی زمانی باشد که آن را پختیم.
مطمئن شوید که غذا هنگام گرم کردن بخار می کند و بعد از آن سریع مصرف کنید تا هیچ امکانی برای رشد باکتری ها نباشد.
2. قبل از اینکه غذا را گرم کنید اجازه دهید به دمای محیط برسد
اگر می خواهید غذا را از قبل آماده کنید حداقل 2 ساعت بعد از پخت غذا اجازه دهید سرد شود.
روی غذا را بپوشانید و بعد از آنکه به دمای محیط رسید داخل یخچال بگذارید. همین کار را درمورد گرم کردن هم انجام دهید.
غذا را از یخچال بیرون بگذارید، اجازه دهید به دمای محیط برسد سپس در مایکروفر یا روی گاز گرم کنید.
3. غذا را چند بار گرم نکنید
وقتی غذا را دوباره و دوباره گرم می کنید مواد مغذی اش از بین می رود و احتمال مسمومیت غذایی بالا می رود.
به همین خاطر کارشناسان تغذیه توصیه می کنند فقط یک بار غذا را در دمای مناسب گرم کنید.
4. کلید گرم کردن غذاهای فریز شده
بزرگترین چالش در مورد گرم کردن غذاهای فریز شده این است که گرم کردن آن زمان بیشتری می برد اما اول یخ آن را آب کنید طوری که به راحتی گرم شود.
یادتان باشد زمان بیشتری برای گرم کردن غذا صرف کنید طوری که بخار کند.
5. گرم کردن در مقدار کم
غذا در مایکروفر به صورت یکنواخت گرم نمی شود. بهترین راه برای اینکه مطمئن شوید غذا گرم شده این است که غذا را به تکه های کوچکی تقسیم کنید یا در مقدار کم آن را گرم کنید.