بـه دنبال راهی با طراوت برای شروع تابستان هستید؟ این دستور العمل هاي نوشیدنی خنک تابستانی را امتحان کنید. نوشیدنی هاي ما با طعم هاي میوه اي و گیاهی را میتوان در هر زمانی از روز میل کرد و کل خانواده را هیدراته و شاد نگه می دارد. دستور العمل هایي مانند هندوانه، خیار، ریحان و لیموناد زغال اخته ما برای تابستان پرطرفدار و عالی هستند.
انواع اسموتی و کوکتل های تابستانه
1. لیموناد تمشک
این لیموناد تمشک تارت شیرین بـه اسانی درست می شود. تنها 45 ثانیه در مخلوط کن، پوره تمشک تازه بـه دست میآید کـه این لیموناد را بسیار با طراوت تر از انچه در فروشگاه خریداری میکنید، میکند.
مواد تشکیل دهنده
2 فنجان تمشک تازه، بـه علاوه بیشتر برای تزئین
1 فنجان آب لیموی تازه «از 6 لیمو بزرگ»
½ فنجان شکر گرانول
4 لیوان آب
یخ برای سرو
1 شماره لیمو خرد شده برای تزئین
طرز تهیه
تمشک، آب لیمو و شکر را در مخلوط کن بریزید. حدود 45 ثانیه تا زمانی کـه بـه خوبی مخلوط شوند، عمل کنید. مخلوط را از طریق یک الک توری ریز دریک پارچ سرو بریزید. در آب هم بزنید روی یخ سرو کنید؛ درصورت تمایل با تمشک و یک تکه لیمو تزئین کنید.
2. توت تابستانی مرکبات اسپریزر
پوره توت تازه و آب مرکبات زیپ دار همراه با سلتزر حباب دار برای نوشیدنی فوق العاده با طراوت برای روزهای گرم. همچنین اگر ترجیح میدهید الکل را حذف کنید، جای گزین بسیار خوبی برای سنگریا اسـت. اگر منتظر شلوغی هستید، دستور غذا را دو برابر کنید.
مواد تشکیل دهنده
2 فنجان انواع توت هاي تازه، مانند توت فرنگی، تمشک، تمشک یا زغال اخته، یا مخلوط، بـه علاوه بیشتر برای تزئین
½ فنجان آب پرتقال
2 قاشق غذاخوری آبلیمو بـه اضافه برش هاي لیموترش برای تزئین
2 قاشق غذاخوری عسل
3 فنجان سلتزر لیمو یا آب سودا
طرز تهیه
توت ها، آب پرتقال، آب لیموترش و عسل را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط توت را از صافی رد کنید. سپس سلتزر «یا آب سودا» را در پارچ بریزید و هم بزنید. درصورت تمایل روی یخ سرو کنید ودر صورت تمایل با انواع توت ها و برش هاي لیمو ترش تزئین کنید.
3. لیموناد اسلاش با تغییر رنگ
بچه ها و بزرگسالان بـه طور یکسان با تماشای این لجن خوشمزه کـه دریک لحظه از آبی بـه صورتی و بنفش تبدیل می شود حيرت زده میشوند. این معجون جادویی با چای آبی طبیعی و لیموناد طراوتبخش برای یک آزمایش علمی سرگرمکننده درست می شود کـه همچنین خوشمزه اسـت. ایده آل برای جشن تولد فرزند شـما!
مواد تشکیل دهنده
4 قاشق چایخوری چای گل نخود آبی
2 فنجان آب جوش
2 فنجان لیموناد
طرز تهیه
چای را بـه مدت 8 دقیقه در آب جوش دم کنید. دریک پیمانه اندازه گیری 2 فنجانی صاف کنید. چای را در قالب یخ بریزید و فریز کنید تا جامد شود. مکعب هاي چای یخ زده را در مخلوط کن بریزید و خرد کنید. در هر لیوان 1/2 فنجان بریزید و 1/2 فنجان لیموناد را روی یخ خرد شده بریزید. جادو را تماشا کن!
4. ملوناد نعناعی
هیچ چیز با طراوت تر از این ترکیب خربزه عسلک و آبلیمو نیست. روی ان با نوشابه سفید پر شده اسـت و فقط نگاه کردن بـه نوشیدنی شـما را خنک میکند.
مواد تشکیل دهنده
7 فنجان خربزه عسلک بسیار رسیده، پوست کنده، دانه شده و مکعبی
½ فنجان آبلیمو
6 برگ نعناع تازه
2 ⅔ فنجان آب گاز دار یا نوشابه سفید خنک
طرز تهیه
در مخلوط کن، عسلک، آبلیمو و نعنا رابا هم مخلوط کنید. بپوشانید و مخلوط کنید تا یکدست شود. حداقل 1 ساعت بپوشانید و خنک کنید. حدود 2/3 فنجان از مخلوط خربزه را در هر لیوان بریزید. با نوشابه پر کنید. بـه آرامی هم بزنید بلافاصله با نعناع اضافی سرو کنید.
5. موکتل مارگاریتا منجمد
این موکتل مارگاریتا سرد یک نسخه کپی غیرالکلی با طراوت از رستوران مورد علاقه اسـت. تنها چیزی کـه نیاز دارید یک مخلوط کن و چند ماده برای ترکیب این خوراکی با طراوت اسـت. آب گریپ فروت طعم و مزهاي میافزاید.
مواد تشکیل دهنده
1 قاچ آهک
1 پیمانه نمک درشت یا شکر درشت
1 «6 اونس» قوطی کنسانتره لیموترش منجمد
¾ فنجان آب پرتقال
⅔ فنجان آب گریپ فروت شیرین نشده
25 تا 30 تکه یخ کوچک «حدود 4 فنجان»
برش هاي لیمو یا لیمو ترش «اختیاری»
طرز تهیه
درصورت تمایل، لبه هاي لیوان مارگاریتا رابا گوه آهکی بمالید. لبه ها را دریک ظرف کم عمق از نمک درشت یا شکر فرو کنید و اضافی را تکان دهید. کنار بگذارید. در مخلوط کن کنسانتره لیموترش، آب پرتقال و آب گریپ فروت رابا هم ترکیب کنید. بپوشانید و مخلوط کنید تا یکدست شود. در حالی کـه مخلوطکن روشن اسـت، بـه تدریج تکههاي یخ را از سوراخ درب ان اضافه کنید و انها را هم بزنید تا لطیف شوند. در لیوان هاي مارگاریتا بریزید. درصورت تمایل با برش هاي مرکبات تزئین کنید.
6.هلو کولر
این خنک کننده هلو را بـه جای آب انگور گازدار استفاده میکند. ان را دریک لیوان بزرگ برای ارائه اي دوست داشتنی سرو کنید.
مواد تشکیل دهنده
3 فنجان سلتزر
1 فنجان آب هلو یا شهد
1 فنجان آب انگور سفید درخشان
4 برش هلو تازه
طرز تهیه
سلتزر، آب هلو «یا شهد» و آب سفید درخشان را دریک پارچ باهم ترکیب کنید. بین 4 لیوان پر از یخ تقسیم کنید. با برش هاي هلو تزئین کنید.