آش ها به دلیل داشتن سبزیجاتی مانند اسفناج بسیار برای بدن مفید می باشند و می توانند آهن بسیار زیادی را به بدن برسانند و آش ساک نیز سرشار از اسفناج بوده و می تواند برای بدن بسیار مفید باشد. در ادامه شما را با طرز تهیه آش ساک آشنا می کنیم و دستور تهیه آن را به شما عزیزان خواهیم گفت.
در مطالب قبلی شما را با دستور تهیه آش چهل گیاه و آش خیار چنبر آشنا کردیم و امروز قرار است یک آش خوشمزه ایرانی دیگر را در این بخش به شما معرفی نماییم. برای مطالعه آموزش تهیه این غذا همراه ما باشید.
مزه این آش را می توانید با آبغوره و یا آب نارنج بهتر نمایید از این رو بهتر است بعد از اضافه کردن گوشت ها میزان ترشی آن را تعیین کنید. بعد از چند قل جوشیدن آش می توانید تخم مرغ ها را نیز به آن اضافه نمایید. برای اضافه کردن تخم مرغ ها باید ابتدا آنها را در یک کاسه بشکنید و با یک چنگال خوب هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود و بعد کم کم آن ها را به آش اضافه نمایید. در حین اضافه کردن تخم مرغ باید مدام آش را هم بزنید تا تخم مرغ ها شکل بدی در آش پیدا نکنند. بعد از این که تخم مرغ ها پخته شدند آش شما آماده و قابل خوردن می باشد.
نکات مهم در تهیه این آش
- طرز تهیه آش ساک بسیار ساده می باشد و شما می توانید به جای لپه از سایر حبوبات نیز برای پخت آن استفاده نمایید.
- اگر دوست ندارید از حبوبات استفاده کنید می توانید به صورت کلی آن ها را از آش حذف نمایید.
- بهتر است از قبل حبوبات را خیس نمایید و در این مدت زمان چند بار آب آن ها را تعویض نمایید تا بتوانید نفخ آن را بگیرید و با خیال راحت این آش را میل نمایید.
- برای این که بتوانید از وا رفتن کوفته ها پیشگیری کنید می توانید آن ها را خوب ورز دهید و برای چند دقیقه ای آن ها را درون یخچال قرار داده تا خوب خودشان را بگیرند و در آش وا نروند.
- اگر دوست نداشتید کوفته ها را سرخ کنید می توانید آن ها را به همراه سایر مواد آش بپزید و بدون روغن آن ها را تهیه کنید.
حال که با طرز تهیه آش ساک آشنا شدید در ادامه می توانید با استفاده از لینک انواع آش و سوپ دستور پخت سایر آش ها را مشاهده کنید و با استفاده از دستور پخت ساده و متنوع آش های خوشمزه ای را برای خانواده خود تهیه نمایید و از این تنوع غذایی لذت ببرید.
منبع : آرگا