یکی از انواع کتلت های خوشمزه ایرانی کتلت مرغ با برنج است که رسپی های مختلفی تهیه میشود. این کتلت که شباهت زیادی به کتلت مرغ ساده دارد با برنج پخته تهیه میشود و طعم فوق العاده ای دارد.

کتلت مرغ با برنج

مواد لازم برای 4 نفر:

  • سینه مرغ : نیم کیلو
  • برنج پخته شده : 1 لیوان
  • پیاز : 1 عدد
  • آب لیمو ترش : 1 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ : 2 عدد
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار کافی
  • جعفری خرد شده : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه کتلت مرغ با برنج

سینه مرغ را خرد کنید و داخل قابلمه مناسبی بریزید. پیاز را پوست بکنید و از وسط به دو نصف تقسیم کنید و به 2 پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید.

بعد از به جوش آمدن آب مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به همراه آب لیمو ترش به داخل قابلمه اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید تا مرغ کاملا پخته شود.

بعد از نیم ساعت که مرغ کاملا پخت، حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا گوشت مرغ کاملا خنک شود.

پس از خنک شدن گوشت مرغ ،آن را با تخم مرغ ،برنج پخته شده، سبزی های معطر و نیز مقداری نمک و فلفل سیاه داخل دستگاه مخلوط کن و یا غذاساز بریزید و کاملا یکدست کنید.

سپس مایه بدست آمده را داخل یک ظرف بریزید و روی آن را با پلاستیک و یا سلفون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید تا به مدت یک ساعت مایه کتلت استراحت کند.

پس از گذشت این زمان ، حالا تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.

از مایه کتلت به اندازه یک گردو بردارید و با دست سطحش را صاف کنید.سپس داخل روغن داغ شده قرار دهید تا سرخ شوند. وقتی یک طرف کتلت ها سرخ شد طرف دیگر آن را برگردانید.

کتلت های سرخ شده را را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود و بعد آن را در کنار هر چیزی که دوست دارید سرو کنید.

نکته ها:

چون مواد کتلت پخته شده است میزان سرخ شده آن بستگی به خودتان دارد.

علاوه بر جعفری میتوان از سبزی های معطر دیگری نظیر ریحان و گشنیز استفاده کرد.

منبع: نمناک

نظر شما!!